Gratis 6 gb mærkelige danske ord

gratis 6 gb mærkelige danske ord

Du kan også kontakte os på email protected - vi ser frem til at høre fra dig. Betydning: at drikke/spise på en larmende måde. Forestil dig, at det her er gratis 6 gb mærkelige danske ord det sidste ord, du skal stave til i en stavekonkurrence, og du stavede det forkert så ville du garanteret aldrig komme over din frygt for at fejle. Du bliver muligvis fyrret, men er sikkert det hele værd. 1955 til i dag og opdateres løbende. . Det er ikke synderligt svært at finde et par underlige ord iblandt de 750.000 ord, der findes i det engelske sprog (vi har allerede fundet de 12 smukkeste engelske ord, hvis du er mere nysgerrig på det engelske sprog). Læs mere om DDO som retskrivningsordbog). Kan du forestille dig, at din chef kommer i en kerfuffle? Det er sjov måde at beskrive en ven, der bare en lille smule ude af kontrol, og peger på dig med en banan og har en underlig paryk. Min teori er, at det er en forkortelse af folks udråb (Aaaaaaaa! Text.566 visninger Oprettet:. Betydning: et tumult eller et påstyr, specielt forårsaget af konfliktende synspunkter. Den Danske Ordbog beskriver ordforrådet i moderne dansk fra.
  • O.O - Skrevet af Emilie Marie Nielsen
  • Underligt fordi: det er et kort udtryk for mange ting (såsom administrativ assistent og Anonyme Alkoholikere men også et ord, der har sin egen betydning. (Wikimedia Commons læs flere sproglige spørgsmål annette schwarz escortservice trier og svar, om Den Danske Ordbog. Betydning: ude af kontrol på grund af raseri eller spænding; vild eller rasende. Det stammer fra Hawaii, hvor de ved en ting eller to om lava.
  • O.O forumTopicSubject Prøv at sig dit navn for dig selv mange gange. Så finder du ud af at det er utrolig mærkeligt! Dansk er et meget mærkeligt sprog.
  • De 12 underligste engelske ord GO Blog EF Blog Danmark

Video

6 horny Tgirls bang pervs ass outdoors.

Gratis 6 gb mærkelige danske ord - Hent.000 Ord

Tantra massage bochum nrw lady 899
Gratis 6 gb mærkelige danske ord Seneste blogindlæg, se alle blogindlæg (351) headline. Betydning: basaltisk lava der danner ujævne og hårde masser. Er du glad for ordlisterne? Underligt fordi: Gerry Salamander Gerrymander. Du kan for eksempel rejse dig op halvvejs i mødet og råbe stop vexing ME!
gratis 6 gb mærkelige danske ord 244
Tantramassage århus swinger ålbor Betydning: at opdele (en stat, skoledistrikt osv.) i politiske enheder, der giver den ene part en unfair fordel. Guvernør Elbridge Gerry besluttede sig for at flytte rundt statens stemmedistrikter, så de tilgodeså hans parti. Betydning: efterlade(en ejendom) til en person eller en anden arving/modtager. Underlig fordi: det tekniske term for alt fra en lille champignon og de lækre porcini, til en ubehagelig svampeinfektion. At slupre er højeste mode i Japan, så det er altså ikke altid dårligt.
  1. Ord med S - Wordfeud ordliste med godkendte ord med
  2. Betydning: efterlade(en ejendom) til en person eller en anden arving/modtager. Underligt fordi: det lyder hylemorsomt og kan let blive flettet ind i hverdags samtaler Eller nej. Du kommer højest sandsynligt aldrig til at bruge det her ord, så det bliver ikke meget mere underligt eller ubrugeligt end det her ord. Betydning: at mixe drinks.
  3. Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 10 Team (Surface Hub HoloLens. Se skærmbilleder, læs de seneste kundeanmeldelser, og sammenlign bedømmelser for.000, ord - Lær, dansk Gratis med FunEasyLearn. De skandinaviske sprog, dansk, norsk og svensk, er nært beslægtede, faktisk så nært at vi danskere ikke tager fejl af betydningen ved hele 85 af ordene i en svensk eller norsk tekst. De største udfordringer når man kommunikerer internt på skandinavisk, er de såkaldt falske venner.
  4. gratis 6 gb mærkelige danske ord
  5. I det her tilfælde skal du altså holde dig fra at mixe drinks. Betydning: en flercellet organisme, der får næring fra det, den vokser i såsom jord. Sig det med et Like. As bs es is ms os se si so sy s? s? ?s ?s aes ais aks als ars ase ask asp bas bis bus bys b?s b?s ces cis das des dis dos dus.
  6. Du kommer højest sandsynligt aldrig til at bruge det her ord, så det bliver ikke meget mere underligt eller ubrugeligt end det her ord. Underligt fordi: det lyder hylemorsomt og kan let blive flettet ind i hverdags samtaler Eller nej.

Drop nu: Gratis 6 gb mærkelige danske ord

Falske venner er ord der ligner ord på ens eget sprog. Gratis, apps til Mobil. Til Wordfeud, bringer vi her en liste over ord med. Ordlisten kan hjælpe dig, der sidder og konkurrerer med ligesindede i Wordfeud-spillet og har brug for noget hjælp med ordene. Den kan også give et overblik til dig, der er nysgerrig omkring hvor mange og mærkelige ord med S, vi egentlig har i det danske sprog.